Akropol Resort Spa


Akdeniz `in doyumsuz maviliğini, doğanın eşsiz güzelliğini akropol hotel `de bulacaksınız. Şehir merkezine 6 km denize 500 metre Antalya hava limanına 120 km mesafededir. Balkonlu, halı zemin döşemeli, deniz manzaralı odalarında uydu tv, direkt telefon, mini bar, kiralık kasa, müzik, merkezi sistem klima ve fön bulunmaktadır. Akropol hotel ‘in tadına doyamayacağınız aktivite ve eğlenceleri sizleri bekliyor. Hem ruhunuzu hem bedeninizi dinlendire bileğiniz türk hamamı, sevdiklerinizle güzel vakit geçirebileceğiniz masa tenisi, plaj voleybolu, dart, tenis, basketbol, fitness, minik misafirleri için mini club, çocuk parkı, gün boyunca sizleri yalnız bırakmayan animasyon ekibi ve aquapark `ı ile sizlere çok özel anlar yaşatacak akropol hotel hizmetinizde.

ALTERNATİF TATİL... HUZURLU TATİL...

TESİSİMİZ TÜRK AİLELERİNİN MADDİ VE MANEVİ DEĞERLERİNE UYGUN,SÜREKLİ GELİŞEN VE KALİTELİ HİZMET ANLAYIŞI ÇERCEVESİNDE MİSAFİRLERİNİ AĞIRLAMAKTADIR.

KONUM

Tesisimiz; Antalya Havalimanına 120 Km Uzaklıkta, Alanya Merkeze İse 6 Km, Denize 350 Metre Uzaklıktadır.

TESİS

Otelimizde Balayı Uygulaması Yapılır...

Tesisimizde; Türk Ve Akdeniz Mutfağının Eşsiz Lezzetlerini Alanyanın En Güzel Manzarası Eşliğinde Akropol Hotel'de Tadacaksınız. Otel İçerisinde Gündüz - Gece Animasyonları Ve Aquapark Gibi Gün Boyu Eğlencenize Katkıda Bulunacak Aktiviteler Bulabileceksiniz.  Masa Tenisi, Plaj Voleybolu, Dart,Fitness Centre, Miniclub, Çocuk Parkı, Havuzda Güneş Şemsiyesi, Şezlong Ve Şezlong Minderi, Plajda Snack Servisi (ücretli) , Su Ve Konsantre Meyve Suları, Gündüz Ve Gece Animasyonları, Aquapark, Çocuk Havuzları İle Birlikte 2 Adet Yüzme Havuzu Otelde Bulunan Olanaklardandır.Ayrıca Otelde Market, İnternet Cafe, Butik, Kuyum, Fotoğrafçılık Hizmetleri, Telefon, Minibar, Safe, Çamaşır Yıkama, Ütü, Kuru Temizleme,  Doktor, Kuaför, Oda Servisi, Su Sporları (Özel Firma), Langırt, Airhokey, Bilardo, ALTERNATİF TATİL İMKANI..

ALTERNATİF TESİS

Tesisimiz 2014 yılında ilk defa Alternatif bir tesis olarak Alkolsüz herşey dahil konseptinde hizmet verecektir.Ayrıca 2014 yılında konaklayacak olan misafirlerimiz 2015 yılında gerçekleştirilmesi düşünülen 5 yıldızlı Alternatif tesis projesinin imkanlarından da faydalanabilecektir.Huzurlu tatil imkanı sunmaktadır.

* Alkollü içeceklerin satışı ve servisi tesisimizde yapılmamaktadır.

* İslami usullere uygun olarak, Tamamen hijyenik ve sağlıklı koşullarda üretim yapan, Et ve Et ürünleri firmalarından alınmaktadır. Firmaların '' HELAL SERTİFİKASI'' mevcuttur.

 

*Ayrıca bayanlara özel 45 metre kare kapalı havuzumuz ve güneşlenme teresamız mevcuttur.

*2014 yılında Alternatif tatil olarak hizmet verecek olan otelimizde karma havuzlarımızdan ve plajımızdan, birlikte kullanabilen açık yüzme havuzumuzdan ve aquaparklı havuzumuzdan yararlanabilcektir.

 

 ODA

Akropol Hotel'de 142 Std Oda 8 Adet Aile  Odası Bulunmaktadır. Double: Arzu Ve İsteğinize Göre Sizin İçin Hazırlanmış 2 Adet Ayrı Yataklı Balkonlu Ve Deniz Manzaralı, Zemini Halı Döşeli, Odada Uydu Tv, Direkt Telefon, Minibar, Kiralık Kasa, Müzik, Split Klima Ve Fön Hizmeti Veilmektedir.Triple: Beraberinizdeki Üçüncü Kişiyle Birlikte Kalabileceğiniz Sizin İçin Hazırlanmış Balkonlu Ve Deniz Manzaralı, Zemini Halı Döşeli, Odada Uydu Tv, Direkt Telefon, Minibar, Kiralık Kasa, Müzik,Split Klima Ve Fön Hizmeti Verilmektedir.French Bed: Tek Yataklı İki Kişilik Sizin İçin Hazırlanmış Balkonlu Ve Deniz Manzaralı, Zemini HalıDöşeli, Odada Uydu Tv, Direkt Telefon, Minibar, Kiralık Kasa, Müzik, Split Klima Ve Fön Hizmeti Verilmektedir.

 

 

ÜCRETLİ AKTİVİTELER

22.00'den Sonra Tüm İçecekler,Market İnternet, Cafe, Butik Kuyum Fotoğrafçılık Hizmetleri Telefon Minibar Kasa Çamaşır Yıkama ,Ütü Kuru Temizleme Sauna Masaj Kese Doktor Kuaför Oda Servisi Alakart Menü Su Sporları (Özel Firma) Şezlong Minderi(Plajda) Tenis Aydınlatma Langırt Airhokey Bilardo Akülü Çocuk Arabaları Ücrete Tabiidir.

 

 

ÜCRETSİZ AKTİVİTELER

10.30-22.00 Arasında Tüm İçecekler  Masa Tenisi Plaj Voleybolu Dart, Tennis, Fitness Centre Mini Club Çocuk Parkı Havuzda Güneş Şemsiyesi, Şezlong Ve Şezlong Minderi Ve Gece Animasyonları Mevlevi Gösteriler Aquapark Çocuk Havuzları İle Birlikte 2 Adet Yüzme Havuzu Şehir Merkezi Ve Otelin Özel Plajına Servis ÜcreteTabii Değildir.

 

 

KONAKLAMA

ALKOLLÜ İÇECEKLERİN SATIŞI VE SERVİSİ YAPILMAMAKTADIR.

* İSLAMİ USULLERE UYGUN OLARAK,TAMAMEN HİJYENİK VE SAĞLIKLI KOŞULLARDA ÜRETİM YAPAN,ET VE ET ÜRÜNLERİ FİRMALARINDAN ALINMAKTADIR. FİRMALARIN ''HELAL SERTİFİKASI'' MEVCUTTUR.

Her Şey Dahil Konseptinde

07.30-09.30:          Kahvaltı

09.30-10.30:          Geç Kahvaltı

12.30-14.00:          Öğle Yemeği

14.00-16.00:          Snack (Otelde)

16.00-17.00:          Çay, Kahve, Pasta

16.00-1700:           Dondurma Servisi

19.30-21.30:          Akşam Yemeği

FIYATLAR İÇİN LÜTFEN 4440818 VEYA 0332 236 26 86 NOLU İRTİBAT NUMARAMIZI ARAYINIZ.

harita...

Etiketler: akropol otel, alanya akropol, islami otel alanya 4 yıldız, alanya tesettür otel, akropol antalya, ekonomik otel, tugra suit, grand akça